Over Tante Eveline

Jullie hebben wellicht ook zo’n tante of oma die je in je jeugd wist te verbazen met bijzonder lekkere dingen als je op bezoek ging. Wel, die van ons is onze tante Eveline.

Onze tante had vele ingrediënten gewoon uit de tuin of van de boerderij in de buurt; wij proberen waar mogelijk, altijd biologische ingrediënten te gebruiken. Wij werken ook graag met mensen uit de buurt en zullen dus ook altijd voorkeur aan lokale leveranciers geven.

Geraffineerde suikers vermijden we waar mogelijk.

Over Nice Food Solutions BV

Het bedrijfje werd opgericht in 2014 als een nationaal en internationaal verkoopkantoor voor biologische voeding vanuit Diepenbeek in Limburg.

Na een lange intense voorbereiding hebben we de stap gezet naar het brengen van “authentieke lokale” producten met ons eigen merk “Tante Eveline”.

We werken daarvoor samen met pareltjes van ambachtelijke regionale bedrijfjes, die dezelfde waarden als de onze, in hun productie weten te integreren.

We mikken niet op de grootdistributie, maar op de gespecialiseerde handel, vaak mensen die onze zienswijze op gezonde voeding delen en ze met hart en ziel in de praktijk omzetten.

Heb je ook product ideeën voor het Tante Eveline gamma? Contacteer ons via mail of social media.

Scroll naar boven